Tuesday, 11 October 2011

Habes PMR :)

HAHA ~ akhirnye .. abes jugak PMR ,Huahua ! seronok betol mase abes PMR ,
harap2 nnti mase dpt kptsn , mintk2 dpt keptsn yg baik punye , hikhoks ! #belajarpuntkpandai






thnx For Mylittlesweetheart , sebab dah bagi semangat . THNX sygs :)

Monday, 3 October 2011

yeahh ! iloveyou sygs :)

alhamdulillah :) , akhirnya aku berbaik jugak dgn wife aku
Siti nuryatimmah :) , iLOVEYOUSOMUCH ! :* MUAH! sygs kat kau
sgtsgt :') sekarang aku dah ade smgt untk ambek PMR , Happy giler 



Thnx sygss :) sbb bagi biyy smgt !  

Saturday, 1 October 2011

hhmm , saket dade lah pulak !

tolong !  tkdapat bernafas , senak siooattt ! tetibe jea , aku dah nk mati kea ?
sblm aku mati , aku nk ckp aku sygs Fayah yaya Sgtsgt ! Emuahh ! :* <3

kau mcm pentingkan dye !

hmm . kau buad aku mrah ! :( aku tk pna mrah mcm niy , kau suke kan ? baik aku mampos lagi bgus lah .
kau nk sgt gayut dgn dye  ! pegiyy aku tk larang dah :( K fine .. aku kecewe dgn kau sgtsgt !

Thursday, 29 September 2011

maafkan aku :'(

maafkan aku klau buat kau sakit hati , tade niat pun sbnrnye .. aku kcewe jea dgn sikap kau ,
num kau private kan ? mcm mane si dia call kau ? hmm , fikirkan lah , hmm .. aku pun sbrnye 
tknk bergado dgn kau , aku sygs kau tau tk ! :'( abes , hati aku dah kecewe .. aku tkdpt buad ape
dah , menitis air mate kerane kau .. [<3] kau tahu , aku mcm mane ? maafkan aku , klau kau
sush sgt nk jage hati aku .. aku tkbyk pun dari kau .. :'( 




maafkan biyy .. sbb badmood tadii ..ilysm byebye 

Sunday, 11 September 2011

HAHA ! Hari yang paling indah :')

hariniy , baru nk update :) ade kesah yg aku nk cite , hari sabtu 10/09/2011 ,
aku pergi jumpe :) si dia SITINURYATIMMAH <3 seronok giler , mcm perasaan ade 
hikhoks :') tpy rase mcm sekejap jea , tkpuas langsung . klau boleh , aku tknk berengang
dgn dye , aku nk 24jam berkepit , hikhik :) paling best dye , ade wt smthing dkt aku ,
terharu sgtsgt , :') aku sygs dye sgtsgt doewhh ! ilysm siti nuryatimmah :) [<3]

Saturday, 20 August 2011

huh ! terharuunyeee :D

Thnx sygs ;) biyy terharu sbb sygs ade bg lagu dkt biyy ... Romanticsnyee :D
biyys heppy sgt bile biyy dgr lagu yg sygs bagi .. dlm hidup biyy sygs sorang jea..
pernah bagi lagu mcm niyy !!! ILYSM Siti nuryatimmah :) <3

Blog Archive