Tuesday, 11 October 2011

Habes PMR :)

HAHA ~ akhirnye .. abes jugak PMR ,Huahua ! seronok betol mase abes PMR ,
harap2 nnti mase dpt kptsn , mintk2 dpt keptsn yg baik punye , hikhoks ! #belajarpuntkpandai






thnx For Mylittlesweetheart , sebab dah bagi semangat . THNX sygs :)

Monday, 3 October 2011

yeahh ! iloveyou sygs :)

alhamdulillah :) , akhirnya aku berbaik jugak dgn wife aku
Siti nuryatimmah :) , iLOVEYOUSOMUCH ! :* MUAH! sygs kat kau
sgtsgt :') sekarang aku dah ade smgt untk ambek PMR , Happy giler 



Thnx sygss :) sbb bagi biyy smgt !  

Saturday, 1 October 2011

hhmm , saket dade lah pulak !

tolong !  tkdapat bernafas , senak siooattt ! tetibe jea , aku dah nk mati kea ?
sblm aku mati , aku nk ckp aku sygs Fayah yaya Sgtsgt ! Emuahh ! :* <3

kau mcm pentingkan dye !

hmm . kau buad aku mrah ! :( aku tk pna mrah mcm niy , kau suke kan ? baik aku mampos lagi bgus lah .
kau nk sgt gayut dgn dye  ! pegiyy aku tk larang dah :( K fine .. aku kecewe dgn kau sgtsgt !

Blog Archive